Ga naar de inhoud

Avonturen Eiland

De buitenontdekking voor jong en oud!


Het perfecte uitje waar jong en oud zich vermaakt.

Ben jij op zoek naar een nieuw – stoer – uitje voor jouw kid(s)?
Is het dit jaar jouw beurt om een gezellig uitje met de familie of vrienden te regelen?
Of heb je wat te vieren en doe je dat liever niet thuis?

Met de boot varen jullie door het natuurgebied Wormer- en Jisperveld naar Natuureiland Jisp!

Op het eiland worden jullie ontvangen met koffie of thee en eilandlimo. De kids krijgen een kistje mee, want er valt genoeg te verzamelen. Mooie veren, blaadjes in een hartje, botjes en bloemetjes. Voorzichtig plukken en bewaren voor thuis.

Verspreid over het eiland staan verschillende opdrachten om de natuur te ontdekken. Met een vergrootglas worden de holletjes en insecten goed bekeken.

Terwijl de kinderen lekker bezig zijn, kunnen de ouders en de opa’s en oma’s ook genieten van een dagje in de buitenlucht.

Wiegen in de hangmat, eindelijk eens ongestoord bijkletsen met elkaar. Het kan gewoon!

Ben je liever bezig? Help mee met het hout hakken en laat het kampvuur lekker branden.

Rondom het vuur komt iedereen weer samen voor wat lekkers. Marshmallows mogen natuurlijk niet ontbreken op zo’n outdoor-avontuur!

Klik op de afbeelding voor meer informatie en om jouw Avonturen Eiland te reserveren.


Samenwerking

Bart en Nienke werken graag samen met andere natuurliefhebbers en ondernemers.

Avonturen Eiland is één van onze eerste samenwerkingen en een groot succes. Samen met Jolanda Zeilmaker van De Ontdektuin zijn de verschillende opdrachten bedacht. We waren het er over eens dat alle zintuigen geprikkeld mochten worden en je spelenderwijs wat meer leert over de natuur. Er valt namelijk nog zo veel te ontdekken! Zoals Jolanda altijd zegt: “Je ziet het pas als je het weet.”

Met Avonturen Eiland kunnen we jong en oud de waarde van de natuur laten zien en geven we iedereen de kans om zich te laten verwonderen over wat er allemaal groeit en bloeit in de buitenspeeltuin van Natuureiland Jisp.