Ga naar de inhoud


Privé eiland huren?

Buiten zijn maakt gelukkiger en gezonder!


Ben jij een ondernemer en natuurliefhebber en zoek jij een bijzondere buitenlocatie?

Dan klinkt een privé eiland voor jou en je deelnemers te gek, toch?

Jij bent net als ons overtuigd van de positieve werking van de natuur en wilt jouw deelnemers deze kracht laten ervaren. Op het eiland merk je dat de creativiteit loskomt en het concentratievermogen groter wordt. De rust en ruimte op Natuureiland Jisp zullen zeker een extra dimensie geven aan de activiteit op jouw dag of weekend.
Back to basic, onthaasten met de elementen om je heen.

Je kunt deze unieke plek huren voor groepen van 8 tot maximaal 40 personen. Dit is afhankelijk van de invulling die jij er aan geeft. Wij zorgen dat er ruimte is voor iedereen en zitplaats om in groepsverband te kunnen werken.
De open velden zijn geschikt voor bijvoorbeeld yoga, meditatie of een andere inspirerende en spirituele invulling van de dag. De vele zithoekjes en uitkijkplekjes lenen zich goed voor opdrachten, creatieve processen, fotografie, etc.
Draag je kennis over van de natuur tijdens een wildpluk workshop of geef een masterclass koken op vuur…

Verras ons met je idee! Van openlucht concert tot sportieve weekenden op het water, wij denken graag met je mee.

De buitenlucht maakt gelukkiger én gezonder!
Een ideale basis voor een dag waar men met veel plezier op zal terugkijken.

Bijna elke dag is een buitendag!

Zodra de veengrond op het eiland droger is, openen wij het seizoen. Vanaf de lente tot aan de nazomer kent Nederland heerlijke warme dagen. Tegen een buitje en de zon kun je je beschermen.

Kleding in laagjes en schoenen die vies mogen worden, dan zit je goed!!

Het kan een enkele keer gebeuren dat er extreme regenval of wind voorspeld wordt. In dat geval proberen we je boeking te verschuiven naar een andere datum.

Goed om te weten

In overleg komen we tot een passende overvaart naar het eiland. Actief met kano’s en roeiboten of ontspannen in de watertaxi.

  • Opstapplaats Jisp: Molenpad 2 | steiger Restaurant De Lepelaar
  • Opstapplaats Wormer: Veerdijk 106 | De Poelboerderij
  • Er is een natuurtoilet (porta potti)
  • Heerlijk, geen wifi!
  • Gratis parkeren op de parkeerterreinen


Back to basic

Natuureiland Jisp ligt in een beschermd Natura 2000 gebied. Dit maakt dat je echt even weg bent van alle drukte en comfort.

Geen stroom, geen kraan, geen wifi. Wel verse buitenlucht, vuur en écht contact. Wij zorgen voor voldoende drinkwater en een toilet (porta potti), maar douchen is voor thuis.
Wij kunnen jou werk uit handen nemen door (een deel) van de catering te verzorgen. Thee, koffie, fruit en tussendoortjes bijvoorbeeld. Hotdogs en popcorn om zelf te maken op het vuur. Maar een compleet verzorgde lunch of bbq van De Huiskamer van Wormer is ook mogelijk!