Ga naar de inhoud


Aanbod

Van mij kun je nieuwsgierigheid en een open mind verwachten én ik ben dol op praktische tips. Van die handigheidjes die je in het dagelijkse leven direct kan toepassen om de (volgende) stap naar verandering te maken. Als echte nuchtere West-Fries sta ik met beide voeten op de grond, maar dan wel het liefst met blote voeten!

– Ontspanningsceremonie
– Vrouwencirkel
– Droomdag (ochtend, middag, avond kan ook)
– Persoonlijke gedrags-analyse, inclusief DISC-rapportage
– Persoonlijke motivatie-analyse, inclusief Drijfveren-rapportage
– Team- en bedrijfstrainingen met focus op groeitaal, gedragspatronen, motivatie
– Online en offline leren en ontwikkelen


Wil je meer weten wat er voor jou persoonlijk, jouw bedrijf of team mogelijk is?
Mail of bel mij gerust. Ik denk graag met je mee!

E-mail: natuurlijkbijnienke@gmal.com
Tel.nr: 06 23 695 375

Wil je op de hoogte blijven van events of jezelf gratis verder ontwikkelen? Volg mij dan op social media!

Instagram: @natuurlijkbijnienke