Ga naar de inhoud

Overnachten

Op een onbewoond eiland


Ver weg van de drukte van het dagelijkse leven…

Wij weten als geen ander hoe bijzonder het is om te overnachten op een eiland midden in de natuur. Terug naar de basis,
geen afleiding en vooral genieten van het buitenleven. Heb jij in jouw drukke bestaan ook steeds meer de behoefte
om je even terug te trekken en te vertragen?

Met 20 minuutjes roei je naar niet ons, maar jouw paradijsje. Op het eiland staat de comfortabele bell-tent klaar met een vers opgemaakt tweepersoonsbed.
Alle materialen zijn in de tent of het tuinhuisje aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hoef je niet te sjouwen en alleen kleding en een volle koelbox mee te nemen. Dat wordt smullen van de bbq! (en ja, daar is ook alles voor aanwezig)

Zodra de zon onder gaat en de muggen hoog in de boomtoppen zoemen, houdt het kampvuur je lekker warm. Wordt rustig wakker door de fluitende vogeltjes en neem een frisse douche onder de gieter of bewaar de warme douche voor thuis.

Waar heb jij behoefte aan?
Kies voor een korte of een lange reset. Weg van het beeldscherm, de bank en het moeten. Terug naar de basis, naar je zelf en elkaar. Je telefoon gaat in De Socialbox® of gebruik je om adembenemende foto’s van het uitzicht te maken. De natuur is de enige filter die je nodig hebt!

Ontdek de prachtige omgeving verder met de roeiboot of pak de kano/sup, speel een potje badminton of dommel lekker lui weg in de hangmat.

Beleef een onvergetelijke tijd met je gezin of geliefde en geniet van elkaar en de schoonheid van de natuur.
Ook een ideale plek om je in je eentje ongestoord te werken!

Aankomst- en vertrektijd in overleg tussen 11.00 en 13.00 uur.
Mogelijk treffen we elkaar nog even of wij zorgen dat je roeibootje klaarligt bij De Zwethoeve in Jisp.

Overnachten op een privé eiland
1 of 2 personen
Kinderen
(2 t/m 12 jaar)

1 nacht 225,-25,- per kind, per nacht
2 nachten 350,-20,- per kind, per nacht
3 nachten450,-20,- per kind, per nacht
4 nachten525,-20,- per kind, per nacht
5 nachten595,-20,- per kind, per nacht
1 week660,-15,- per kind, per nacht
Optioneel
Popcorn maken2,50 per pannetje
Hotdogs maken
(ook vega)
12,50 per pakket
(6 stuks)
Gekoelde drankjes
(na afloop verrekenen)
v.a. 2,50 per stuk
Borg50,-

Het is alleen mogelijk om in de periode van 14 juli t/m 10 september te reserveren. Na bevestiging van onze kant en betaling van jouw kant, is de reservering definitief. De annuleringsvoorwaarden zijn onder aan deze pagina terug te lezen.

Vanaf het moment dat we in de roeiboot stapten begon het avontuur. Het was heel bijzonder om dit eiland te ontdekken en voor 24 uur helemaal voor onszelf te hebben. Goed verzorgd en toch eenvoudig, avontuurlijk en rustgevend tegelijk. We hebben genoten van het verkennen van het Wormer- en Jisperveld per kano, de zonsondergang, vuurtje stoken, ronddolen op het eiland, hangen in de hangmat, foto’s maken en nog veel meer. 
Prima geslapen in de tent en genoten van de hotdogs op het kampvuur en ons ontbijtje met uitzicht. De tijd gaat traag en toch vliegt hij voorbij. Jij bepaalt hoe je hem gebruikt. 


Wat ben ik blij dat we jullie mooie plekje hebben ontdekt met moederdag. Een wonderschone parel boven 020. Roeiend naar het eiland zorgt al voor veel lol en plezier. Eenmaal daar voelden we gelijk de rust, puurheid en magie. Hier en nu daar draait het om.
Regelmatig moest ik me zelf even knijpen of het wel echt was.


We hebben heerlijk gesupt, gezwommen en ook de zon zien opkomen samen met vogelkoor en kikkers. Gedoucht onder de buitendouche. Wat een leuke uitvinding, zo simpel.
Marshmallows en broodjes zorgden naast de hotdogs voor de nodige extra lekkernijen voor op het kampvuur.

We hebben vooral als gezin samen genoten. Ik was zo onder de indruk hoe snel de meiden zich aanpasten aan het trage eilandleven. De schermpjes zijn gelijk vergeten Wij hebben al heel wat buitenavonturen achter de rug maar dit was volledig nieuw.

Natuureiland Jisp ligt in een beschermd Natura 2000 gebied. Dit maakt dat je echt even weg bent van alle drukte en comfort.
Geen stroom, geen kraan, geen wifi. Wel verse buitenlucht, vuur, drinkwater en écht contact.
Check de weersverwachting vooraf en zorg dat je voldoende (warme) kleding mee hebt wat tegen een vlekje of stootje kan. Wordt het zonnig, neem zonnebrand mee. Toch een buitje? Ook daar kun je je tegen beschermen. Denk ook aan oude schoenen, de grond kan vroeg in het seizoen op sommige plekken nog drassig zijn. Als natuurliefhebbers onder elkaar gaan we er van uit dat er met zorg en respect met de dieren en omgeving wordt omgegaan. Het is dan ook niet de bedoeling om extra mensen uit te nodigen of een feestje met versterkte muziek te geven. Geluid over water hoor je kilometers verder.

  • Voor 1 of 2 personen of 1 gezin
    (Er is een extra tentje beschikbaar voor de kinderen)
  • Aankomst- en vertrektijd in overleg op basis van beschikbaarheid
  • Opstapplaats Roeiboot: Molenpad 1 | verhuur De Zwethoeve
  • Gratis parkeren op parkeerterrein
  • Compleet eigen eiland (6500 m²) met bell-tent en tuinhuisje met simpel keukentje met alles wat je nodig hebt (ook koffie/thee, olie, peper & zout, etc)
  • Gebruik van natuurtoilet (porta potti)
  • Gebruik van materialen zoals 2 persoonskano, supboard, bbq, hangmatten, etc
  • Restafval zelf mee retour nemen aub