Over ons

Wie zijn die mensen die zo gek zijn om een onbewoond eiland te kopen?


Wij zijn Bart & Nienke

Wij hebben een aantal dezelfde passies en idealen. Zoals het buitenleven, bewust omgaan met de natuur en het minimalisme.

Daarnaast delen we ook de behoefte om ons terug te trekken uit de drukke westerse maatschappij om onze bruisende hersenpan rust te geven. Zo ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en creaties.


Wij hebben een aantal dezelfde passies en idealen. Zoals het buitenleven, bewust omgaan met de natuur en het minimalisme.

Daarnaast delen we ook de behoefte om ons terug te trekken uit de drukke westerse maatschappij om onze bruisende hersenpan op stil te zetten. Zo ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en creaties.

Na een zoektocht met emigratieplannen, tiny house dromen en andere duurzame bouwprojecten vonden we dit eiland! Na een paar weken bestemmingsplannen doorspitten, op foto’s kwijlen, google earth uitpluizen en de kreet “buy me an island” stond ons eerste eilandbezoek gepland. 

Tijdens ons eerste bezoek, wisten wij al dat dit meer zou worden dan alleen óns favoriete plekje. 

Nu hebben we dus officieel een bedrijf en zijn we ook zakenpartners van elkaar. We zullen onze krachten op een nieuw terrein gaan bundelen en aanvullen. 

Want we lijken ook in heeeeeeeeel veeeeeeeeeeel dingen totaaaaaaaaal niet op elkaar.