Ga naar de inhoud


Vrouwen Vuur Cirkel

Omgeven met alle elementen van de natuur


Een cadeautje voor jezelf of een andere vrouw

De Vrouwen – Vuur – Cirkel op Natuureiland Jisp vormt een magische plek waar je de kracht van de natuur kunt voelen. Laat je verwonderen hoe je daardoor dichter bij jezelf komt en deel in de groep wat jij wilt.
Een bijzondere avond waar spiritualiteit gecombineerd wordt met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid.

Delen is helen en geeft opluchting, in je hoofd en in je lijf. Je zult merken dat de herkenning en steun in de cirkel jou extra kracht geeft. Je mag loslaten en vertrouwen en wanneer de geluiden van buiten afnemen, hoor jij jouw innerlijke stem.

Wat kun je verwachten?

24 uur rust, ruimte en verbinding op een onbewoond eiland in een uitgestrekt natuurgebied.

Na ontvangst en kennismaken met elkaar en een rondleiding over het eiland, starten we ontspannen met het diner. Met een geleide meditatie en ademwerk maken we contact met onze vrouwelijk kracht. Meestal rondom het kampvuur en soms knus in een grote tent. Er is alle tijd om te delen en door opdrachten, stilte en ceremonies zorgen we dat de nieuwe inzichten kunnen integreren.

Incl. een boottochtje naar het eiland en weer terug.
Onbeperkt thee, healthy snacks, 3 vega(n) maaltijden

Een eeuwenoude traditie

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie die we steeds meer terug zien komen. Vroeger kwamen de vrouwen uit het dorp samen tijdens de menstruatie om te rusten, te zorgen voor elkaar en werden verhalen van generatie op generatie met elkaar gedeeld.

Nu kun je het zien als een moment voor jezelf, een stukje selfcare waar vanuit nieuwe inzichten ontstaan en je in je eigen kracht komt te staan. De vrouwelijke wijsheid en zachtheid brengt steun en verbinding. Je leert te vertrouwen op jouw unieke wijsheid en kijk op het leven.

Waar, wanneer en met wie? 

2 en 3 september 2023

24 uur van 17.00 tot 17.00u
Nienke haalt je op met de boot, zorg dat je klaar staat op de steiger bij Molenpad 2 in Jisp.
Trek lekker zittende kleding aan waarin je warm blijft buiten en op het water.
Het is mogelijk om tegen betaling een tentje, matje en slaapzak te huren.

Merel en Nienke organiseren allerlei momenten waar wij vrouwen bij elkaar brengen. We zijn begonnen op het eiland van Nienke ‘Natuureiland Jisp’ met de vrouwen – vuur – cirkels. De combinatie van natuur, stilte en verbinding waren magisch en smaakten naar meer. We organiseerden een one day retreat over Intuïtie en sliepen bij volle maan met een groep vrouwen op het eiland.

In de wintermaanden besloten we bij de bbb health boutique, waar Merel les geeft en cacao ceremonies organiseert, op de zondagmiddag vrouwencirkels te verzorgen.

Zo kunnen we het hele jaar doen wat wij het liefste doen. Ontspanning en inzichten bieden voor elke vrouw die daar behoefte aan heeft en meer wil genieten van het leven en met zachtheid naar zichzelf wilt kijken.

Bijna elke dag is een buitendag! Het kan een enkele keer gebeuren dat er extreme regenval of wind voorspeld wordt.
In dat geval proberen we deze dag te verschuiven naar een andere datum.