Ga naar de inhoud

Natuurlijk bij Nienke

Voor training en groei


Ik maak en geef trainingenop een onbewoond eiland om jouw potentieel (verder) te ontdekken. Nienke ontvangt jullie op haar droomplek en helpt je op weg om met de juiste mindset aan de slag te gaan.

Ik ben [Jouw Naam], de drijvende kracht achter deze website. Mijn grootste passie? Werken met groepen mensen en hen begeleiden op een reis van inzicht en groei. Mijn kwaliteiten liggen in het organiseren van trainingen en events met een perfecte mix van denken, delen, durven en doen.

Wat mij echt energie geeft, is het creëren van een veilige en vertrouwde sfeer in een groep. Mijn benadering is open van geest en praktisch, en ik streef ernaar om een omgeving te bieden waar iedereen zich gehoord en ondersteund voelt.

In mijn wereld draait het om de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken: de buitenlucht, warme zonnestralen, een ontspannen wandeling, of gewoon een cappuccino drinken met een vriendin. Ik waardeer wat ik heb en probeer van elk moment te genieten. Mijn geluk zit in het voelen van rust en vertrouwen, wetende dat wat er ook komt, het bijdraagt aan mijn gevoel van vrijheid.

Kijk gerust rond op mijn website en ontdek hoe we samen kunnen werken aan jouw persoonlijke en professionele groei. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Het visionboard is een fantastisch hulpmiddel om dromen en doelen visueel te maken. Ook nodigt het uit tot het delen van persoonlijke verhalen, waardoor er meer verbinding en verdieping binnen de groep ontstaat. Help elkaar om dromen en doelen helder te krijgen en te visualiseren, maar even terugtrekken voor stilte en aandacht mag ook.

Een ontspannen sfeer, creatief bezig zijn en een hapje en een drankje maken de dag compleet.


Wil je vooraf meer over jezelf en jouw drijfveren te weten komen? Kies dan aanvullend voor een Drijfveren-analyse om te ontdekken wat jou motiveert en waar jij écht energie van krijgt. Het rapport geeft inzicht en zet aan tot actie!
De analyse wordt vooraf door Nienke besproken, zodat iedereen met nog meer focus aan het visionboard kan beginnen.

Deze mooie dag is geschikt voor groepen van 6 tot 15 personen
Verzamel je vrienden of collega’s bij elkaar en ga aan de slag met het creëren van jullie eigen visionboard.

Eilandeigenares, trainer en ondernemer Nienke weet als geen ander wat een visionboard voor je kan doen. “Ik ben inmiddels een paar boards verder en het is soms bijna eng hoe dromen uitkomen.”
Tijdens mijn NLP opleiding werd de 1e gemaakt, met nog emigreerplannen in het achterhoofd werd ‘buiten leven’ een thema. “Ongeveer een jaar later zagen we een eiland te koop staan op Funda. Ons eigen stukje buitenland, met veel grond waar we van droomden!”

“Toen ik een jaar later klaar was voor nieuwe dromen om te gaan ondernemen, wisselde ik het visionboard in mijn slaapkamer om. En wat zag ik links boven??? Zie jij het ook?

Het was duidelijk een ‘Droomdag’ moest er komen op Natuureiland Jisp, en nu is het er!!

Droomdag
Kort dromen
(3 à 4 uur)
Inclusief:
– koffie, thee & limonade
– vers fruit & tussendoortjes

Materialen voor het visionboard zijn aanwezig. Extra tijdschriften zijn altijd welkom!
52,50 per persoon
Optioneel
Drijfveren analyse + rapportage110,- per persoon
Hotdogs maken
(ook vega)
12,50 per pakket
(6 stuks)
Een gekoeld drankje is los verkrijgbaarv.a. 2,50
Lang dromen
(6 à 7 uur)
Inclusief:
– koffie, thee & limonade
– vers fruit & tussendoortjes
– hotdogs maken
– afsluitend drankje en hapje

Materialen voor het visionboard zijn aanwezig. Extra tijdschriften zijn altijd welkom!
79,- per persoon
Optioneel
Drijfveren analyse + rapportage110,- per persoon
Lunchproeverij van De Huiskamer van Wormer17,50 per persoon
Een extra gekoeld drankje is los verkrijgbaarv.a. 2,50

In overleg komen we tot een passende overvaart naar het eiland. Actief met kano’s en roeiboten of ontspannen in de watertaxi. Nodig je vrienden of collega’s uit en maak van jullie dromen werkelijkheid!


Goed om te weten
Natuureiland Jisp ligt in een beschermd Natura 2000 gebied. Dit maakt dat je echt even weg bent van alle drukte en comfort. Geen stroom, geen kraan, geen wifi. Wel verse buitenlucht, vuur en écht contact.
Wij zorgen voor koffie en thee, voldoende water en een toilet (porta potti).

  • Groepen vanaf 6 tot 15 personen
  • Opstapplaats Jisp: Molenpad 2 | steiger Restaurant De Lepelaar
  • Opstapplaats: De Poelboerderij, Veerdijk 106 Wormer | 11.30 uur
  • Gratis parkeren op parkeerterreinen
  • Trek kleding aan waarin je warm blijft buiten en op het water.

Het kan een enkele keer gebeuren dat er extreme regenval of wind voorspeld wordt.
In dat geval proberen we deze dag te verschuiven naar een andere datum.